Winner World contest Best Painter Berry

Onze eigen Berry Kooijman (23), die bij ons schadebedrijf Autoschade Herstel Verweij werkt, is als eerste geëindigd in de internationale finale van de R-M Best Painter Contest 2016, die plaats vond in het R-M Refinish Competence Center in Clermont de l’Oise in Frankrijk.

maximalease-beste-autospuiter

Beste autospuiter
Dit maakte juryvoorzitter Ronny Raeymaekers. manager van het R-M Refinish Competence Center in Clermont, bekend. Deze uitslag betekent dat Berry de beste R-M spuiter van de deelnemende 15 landen is. Raeymaekers oordeelde dat de deelnemers dit jaar allen een hoog niveau hadden maar dat Kooijman zich als beste heeft weten te onderscheiden. Japan eindigde op de tweede plaats en Canada op de derde.

Duurzaamheid
In totaal waren er 15 deelnemers uit Azië, Europa. Noord-Amerika en Zuid-Afrika, die voorafgaand als beste van hun eigen land waren geëindigd in de nationale voorrondes. Voor de internationale finale deden zij praktische en theoretische vaardigheidstesten. Tijdens de drie dagen durende wedstrijd moesten ze zeven verschillende opdrachten uitvoeren. Deze lopen uiteen van onder andere voorbewerken, kleurbepaling, maskeren, veiligheid en gezondheid tot en met lakgerelateerde productkennis. Daarbij wordt ONYX HD, het watergedragen basislaksysteem van R-M, gebruikt. 

Geweldig, Berry, we zijn heel trots op je!

Terug naar home >

100% tevreden klanten. Daar worden we bij Maxima Lease gelukkig van. Geen verzoek is ons te gek.

Maxima Lease. Heel veel opties.