Maxima Lease Race Dag: groot succes

Op volle snelheid door het Scheivlak en vervolgens keihard afstuiven op de Tarzanbocht. Een beetje spannend, maar vooral ontzettend leuk. Dat vinden wij, maar veel van onze klanten ook. Daarom gingen wij vrijdag 5 juni het circuit in Zandvoort op.

Met twee speciale Maxima Lease-raceauto’s is het geen verrassing dat wij een passie voor racen hebben. Om onze klanten kennis te laten maken met die passie, nodigden we hen uit om zelf eens in een auto te stappen op het circuit in Zandvoort. Een goed idee, zo bleek toen maar liefst 45 man vol enthousiasme aan de start stond.

Niet tegelijk natuurlijk, maar druk was het desalniettemin. We hadden veertien prachtige BMW 3 Serie’s ingehuurd waarmee volop gescheurd kon worden. Met een instructeur, dat wel. Die leerde iedereen overigens eerst de kneepjes van het vak. Want wat is eigenlijk de ideale rij-lijn? Wat betekenen de kleuren van de vlaggen en hoe kun je het best in een vloeiende beweging rijden om zo de snelste tijd neer te zetten?

Het resultaat? Een circuit vol potentiële Michael Schumachers? Het was in ieder geval erg gezellig. En natuurlijk ontzettend leuk om zoiets terug te kunnen doen voor onze klanten. De Maxima Lease Race Dag is zeker voor herhaling vatbaar!

Groep 1:

Groep 2:

Terug naar home >

100% tevreden klanten. Daar worden we bij Maxima Lease gelukkig van. Geen verzoek is ons te gek.

Maxima Lease. Heel veel opties.