Fisker Karma: rij een week gratis!

Van 0 naar 100 km/u in slechts 5,9 seconden in deze Fisker Karma? Wordt klant van Maxima Lease en wie weet mag jij dat binnenkort gaan testen. Onze 1500ste nieuwe klant mag namelijk een week lang gratis rijden in onze Fisker Karma.

22 inch grote wielen, een zonnepaneel op het dak en een neus en een kont die de halve lengte van de auto in beslag nemen. Het is een opvallende wagen, onze Fisker Karma. Nog zoiets: luidsprekers op de plek waar je normaal gesproken de uitlaatpijpen zou verwachten. Die uitlaatpijpen zitten aan de zijkant, zodat de luidsprekers naderende voetgangers kunnen waarschuwen. De Karma is namelijk plug-in hybride en dat betekent dat hij vrijwel geen geluid maakt. Geen ronkende motor dus, maar aandacht trek je gelukkig al genoeg dankzij het imposante design.

403 pk

Maar belangrijker is natuurlijk: hoe rijdt dit pareltje? Met een vermogen van 403 pk en een maximale koppel van 1.330 Nm accelereert onze Fisker Karma in 5,9 seconden van 0 naar 100 kilometer per uur en heeft hij een topsnelheid van 200 kilometer per uur. Niet erg snel, maar daar hebben we de wegen dan ook niet voor.

De 1500e Maxima Lease-klant

Klinkt goed toch? Een ritje in de Fisker Karma. Hoewel, ritje? In een week kan een hoop gereden worden, zeker in zo’n bak. Zorg daarom snel dat je Maxima Lease-klant wordt, want wie weet ben je de 1500e en mag jij een week lang de blits maken. Succes!

Terug naar home >

100% tevreden klanten. Daar worden we bij Maxima Lease gelukkig van. Geen verzoek is ons te gek.

Maxima Lease. Heel veel opties.