Renault Mégane Estate Bose


Renault Mégane Estate Bose

22% bijtelling
€550 per mnd ex brandstof

Een elegant design
De Mégane Estate is bijzonder stijlvol met zijn evenwichtige afmetingen, goede rijhoogte, verleidelijke rondingen, precieze lijnen, 3D-verlichting voor en achter en geïntegreerde dakdragers van geanodiseerd aluminium.

Ruimte en flexibele indeling
Vorm een team met de Mégane Estate. Dankzij de enorme laadlengte, de vele opbergvakken en de ongelofelijk flexibele indeling wordt deze auto op dagelijkse basis je vertrouwde partner.

Multi-SENSE®​
Stimuleer je zintuigen met de Mégane Estate. Dankzij de Multi-SENSE®​-technologie kun je je rijervaring aanpassen; zo kun je onder andere de sfeerverlichting en de respons van de motor wijzigen.

Technologie
De Mégane Estate is uitgerust met de nieuwste technologie uit het topsegment om het rijden eenvoudiger te maken.

Head-up kleurendisplay
In de Mégane Estate worden verschillende technologieën gecombineerd zodat je je kunt concentreren op het rijden zonder je blik van de weg te halen. Op het head-up kleurenscherm wordt alle belangrijke informatie weergegeven. 

4CONTROL-precisie
Dankzij de 4CONTROL-technologie met vierwielbesturing profiteer je van een uitstekende wegligging. Dit systeem is uniek en biedt je een uitstekende hanteerbaarheid in de stad en ongeëvenaarde dynamiek op bochtige wegen. 

Comfort
De Mégane Estate: ga zitten en ervaar een geheel nieuw niveau van comfort

Zeer comfortabele stoelen
Vooraan zijn de stoelen voorzien van schuim met hoge dichtheid voor uitstekende ondersteuning én je kunt de lendensteun verstellen. Dankzij de massagefunctie (alleen op de Bose®-uitvoering) in de bestuurdersstoel kun je altijd ontspannen op weg.

Comfort voor passagiers achter
De stoelen achter zijn zeker niet vergeten: passagiers profiteren van veel knieruimte. De achterbank is iets naar achter gekanteld voor optimaal comfort.

Glazen schuifdak
Het dak van de Mégane Estate kan geopend worden om je reis lichter en luchtiger te maken. Het dak kan in drie standen worden ingesteld, zodat er precies genoeg licht binnenvalt.  

Multimedia
Optimaliseer je rijbeleving. De Mégane Estate is uitgerust met onze nieuwste intuïtieve en verbonden multimediatechnologie. Zoals de Apple Car Play voor R-Link2 en heeft een TFT digitaal dashboard en uiteraard een Bose® audiosysteem.

Meer informatie? 
Bel of mail ons en laat ons jouw wensen weten. We kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden en geven je graag alle informatie.

Bel ons op: 070-3814185 of
mail naar: info@maximalease.nl

< Terug naar lease auto's

100% tevreden klanten. Daar worden we bij Maxima Lease gelukkig van. Geen verzoek is ons te gek.

Maxima Lease. Heel veel opties.