Auto Leasen bij Maxima Lease

Een auto leasen? Maxima Lease is gespecialiseerd in operationele lease. Dit betekent dat alle voorwaarden om zorgeloos te rijden al in de leaseprijs verwerkt zijn. En deze voorwaarden zijn natuurlijk ook naar jouw eigen wensen aan te passen. Wij kunnen je een aantrekkelijk tarief bieden, ongeacht welk merk en type personen- of bestelwagen je ook wilt.

Het zijn nog steeds onzekere tijden voor ondernemers. Wij begrijpen dat als geen ander en denken graag met je mee. We werken daarom met vaste en flexibele leasecontracten.

Wat betekent dat voor jou? Dat alle bestanddelen om zorgeloos te kunnen autorijden in de leaseprijs inbegrepen zitten.

Zoals:
• afschrijving
• verzekering
• houderschapsbelasting
• onderhoud/banden
• administratiekosten
• 24 uurs hulpdienst
• evt. benzinepas

Alle bestanddelen zijn aan te passen om de leaseprijs op een gewenst niveau te krijgen. Wij kunnen bijvoorbeeld jouw zorgvuldig opgebouwde no-claim in de verzekering opnemen, waardoor de leaseprijs aanzienlijk kan dalen.

Ook kunnen wij alle gewenste accessoires als winterbanden, navigatiesystemen en dergelijke in de leaseprijs meenemen. Natuurlijk kan er ook een zogenaamde fiscus black box worden meegeleast om zo onder jouw bijtelling uit te komen, dan wel te beperken.

Wij houden onze communicatielijnen graag kort

Je wil graag snel antwoord op al jouw vragen. Of het nu om een nieuwe offerte, een vraag over het lopende contract of algemeen advies gaat, bij ons krijg je altijd binnen 24 uur antwoord op jouw vraag.

Met ons kantoor in Den Haag zijn we centraal gelegen en kunnen we je goed ondersteunen. Kom vooral even langs wanneer je in de buurt bent.

100% tevreden klanten. Daar worden we bij Maxima Lease gelukkig van. Geen verzoek is ons te gek.

Maxima Lease. Heel veel opties.