Wie zijn wij?

Maxima lease is een flexibele en transparante organisatie; wij stellen alles in het werk om jou optimaal van dienst te zijn. Niet alleen met scherpe tarieven en snelle service, maar vooral met onze klantvriendelijkheid. We denken met je mee en geven graag advies.

Onze doelstelling: “het waarborgen van onze klantvriendelijkheid en service.”

Maxima Lease is gespecialiseerd in operationele lease. Dit betekent dat alle voorwaarden om zorgeloos te rijden al in de leaseprijs verwerkt zijn. En deze voorwaarden zijn natuurlijk ook naar jouw eigen wensen aan te passen.

Wij bieden je een aantrekkelijk tarief, ongeacht welk merk en type personen- of bestelwagen je ook wilt.

Wil je een occasion kopen? Dan ben je bij ons ook aan het juiste adres. Kies voor een goed onderhouden (ex-lease) auto van Maxima Lease. De onderhoudshistorie is volledig bekend en alle occasions zijn in perfecte staat.

Wij houden onze communicatielijnen graag kort
Je wilt graag snel antwoord op al jouw vragen. Of het nu om een nieuwe offerte, een vraag over het lopende contract of algemeen advies gaat, bij ons krijg je altijd binnen 24 uur antwoord op jouw vraag.

Met ons kantoor in Den Haag zijn we centraal gelegen en kunnen we je goed ondersteunen. Kom vooral even langs wanneer je in de buurt bent.

100% tevreden klanten. Daar worden we bij Maxima Lease gelukkig van. Geen verzoek is ons te gek.

Maxima Lease. Heel veel opties.